OK
o afacere
de succes
se construiește
cu parteneri
de succes!
Euromnia


 
Despre noi
 

Euromnia Intermed este o firma privată cu capital 100% românesc, cu sediul în Ploiești, Prahova, specializată în servicii de consultanță în domeniul managementului afacerii pentru proiecte finanțabile din fonduri europene sau guvernamentale, care au componentă nerambursabilă.


 
MISIUNE
 

Misiunea declarată a firmei Euromnia Intermed este dezvoltarea unui parteneriat de încredere cu firma dvs prin înțelegerea specificului afacerii și implicarea activă în planificarea și obținerea succesului companiei, dar și prin identificarea de soluții personalizate pentru afacerea respectiva ,cu relevanță directă în procesul de luare a deciziilor care pot conduce la idei noi.


Realizarea unui proiect în vederea obținerii unei finanțări europene sau guvernamentale este o activitate complexă, care presupune seriozitate, responsabilitate și dezvoltarea unor relații de colaborare oneste și durabile cu beneficiarii acestor proiecte.


În realizarea unui astfel de proiect participă în mod obligatoriu consultantul și beneficiarul, iar în funcție de complexitatea proiectului mai pot fi implicați și alți parteneri de proiect: experți tehnici de specialitate sau echipa de proiectare și constructorul, dacă proiectul necesită și lucrări de construcții. Pentru realizarea unei documentații complete este necesară expertiză de specialitate, muncă susținută și laborioasă, cunoaștere și respectarea riguroasă a procedurilor specifice programului de finanțare identificat.
 
CONCEPT

Conceptul de bază avut în vedere în activitatea firmei, atunci când se începe un nou proiect este că prin Încredere și Responsabilitate dublată de Calitate și Valoare se obțin Rezultate și Satisfacție.

PRINCIPII

Principiile avute în vedere în relațiile de colaborare sunt: Loialitate, Promptitudine, Calitate, Cunoaștere.

OBIECTIVE

Obiectivul urmărit prin respectarea acestor principii este acela de a oferi servicii de consultanță integrată de înaltă calitate care vor asigura elaborarea și implementarea cu succes a unor proiecte viabile pentru firma dvs.